Підтримуючи китайське одкровення (чи прокляття?), ми живемо в цікаві часи, щонайменше сказати. Крім усіх божевільних реакцій, люди потребували цього року, особливо коли йдеться про окремих людей’ сексуальної поведінки цього року. Якщо ви носите’ не подумайте, просто швидко перевірте минулі завантаження, які я виконав за останні пару місяців. Однак те, що я ношу’ Не припускаю, що навіть я бачив, що наближається — принаймні в повному обсязі – — це велике очищення, яке вразило PornHub пару років тому, і сайт ніколи більше не буде колишнім.

Це подробиці історії про вражаючу подію

Для тих, хто недостатньо обізнаний, PornHub завжди був принаймні трохи сумнівним, незважаючи на те, що він є найкращим місцем для домашніх розваг для дорослих. Якщо бути правдою, то більшість людей у ​​світі хижать’ провідний веб-сайт трубки або складений, або, принаймні, здебільшого роздутий.

Проте після місяців тиску на MindGeek’ веб-сайт лідера. По-перше, запит на видалення порнографії k * ddie із сайту відновив понад 425 000 підписів після того, як з’явилася колекція звинувачень у тому, що на сайті насправді з’явилася нечисть, зокрема m * nors.Читати далі порний На сайті Статті

(Чесно кажучи, я одягнув’ точно не знаю, наскільки це правда, оскільки я ношу’ не шукаю цього хворого

сміливість. ) Разом з усім цим люди насправді скаржилися, що існують завантаження, які також потребують примусових дій, пов’язаних із сексом. Ця довіра фактично зробила сайт предметом презирства з боку видатної преси в наш час, що призвело до того, що компанії з платіжних карток не дозволяли споживачам витрачати кошти на веб-вміст на PornHub.

Звичайно, іншою величезною проблемою, з якою насправді стикаються PornHub та всі інші канали, є занепокоєння кіберпіратством і копіпастою. І ось, з усіма цими проблемами, у понеділок, 14 грудня 2020 року PornHub опублікував, що вони брали участь у “ найповніші засоби захисту в історії платформи, створеної користувачами.”

Зокрема, порногігант дотримувався такої політики:

• запобігання включення нових матеріалів будь-якого роду в непідтверджені акаунти

• заклик до користувачів, які завантажують, щоб підтвердити, сфотографувавши себе зі знімком обличчя та ім’ям користувача

• позбувшись вибору завантаження великої кількості відео в системі

• очищення будь-якого типу та всього матеріалу, який насправді не був створений перевіреними особами PornHub

Цей останній пункт залишився в техніці, можливо, найдраматичнішим, оскільки загальна різноманітність відео зросла з 13,5 мільйонів до менше 3 мільйонів.

(Боже, мені здається, що я знав, що є багато дубльованих відеокліпів, хоч як Господи, це дуже багато.) Цікаво, що співробітники PornHub висміювали TikTok, Facebook та інші популярні сайти соціальних мереж. за те, що вони не мають тих самих запобіжних заходів, як зараз.

Нехай’ подивіться, з чим усе відбувається

У будь-якому разі, незважаючи на таку суттєву зміну плану, я отримав статус I’ m типу – занепокоєний– не з тих пір, як r * pist та різні інші хворі лохи мають своє лайно. Швидше, це здається мені спробою триматися подалі від керівних перешкод, яка може не вдатися.

Навіть якщо це так, я б уявив, що абсолютно невинні люди вилучили їхній вміст і закрили мережі внаслідок усього цього.

Якщо відкинути мою затяжну образу, то є фактор, який може послабити –– або я повинен стверджувати –– є п’ятнадцять факторів, щоб зробити це.

Тут’ те, що вам потрібно шукати на відміну від PornHub

Хто що розпізнає’ Найбільша ймовірність того, що це станеться з PornHub, але якщо відбуватимуться ще значні зміни або сайт тимчасово закриється, я’ ми вас охопили. Ось список із 10 привабливих веб-сайтів, наповнених безкоштовним порно, які можуть бути вашими варіантами PornHub без певного порядку. Цінуйте, лохи!

XVideos

Я розумію, що цей блог не’ Не розміщуйте трубки в будь-якому певному порядку, але це може бути найефективнішим сайтом трубок, окрім PornHub. Однак, незважаючи на те, що може чи не станеться з (колишнім?) королем порнографії, XVideos незабаром може стати найпоширенішою порнографічною стрічкою.

Якщо ви перевірите це, я’ Я впевнений, що ви погодитеся, що цей сайт точно відповідає вимогам. Як і всі інші порнографічні веб-сайти, описані нижче, цей набір містить масу безкоштовних нечистот, які можна переглянути, а також’ Не бракує фантастичних завантажень для перегляду. І з фактично десятьма мільйонами завантажень ви більше ніколи не побачите додатковий порнографічний канал.

Спанк, якщо подумати про це, можливо, ти взагалі ніколи не відвідаєш жодного іншого веб-сайту.

Навіть якщо ви втомитеся від записаного на плівку відео –– якщо це’ якимось можливим способом – потрібен час, щоб переключитися на камерні шоу XVideos. Будь-якої години ви побачите сотні, якщо не незліченну кількість привабливих версій, готових візуально вразити вас –– принаймні поки ви’ у мене є символи.

xHamster

Зараз ви носите’ Вам не потрібно платити за преміальне порно, але, коли справа стосується цього сайту, ви можете взяти до уваги можливість викласти трохи грошей на ці чудові фільми. Варіант чудовий, а найвища якість, безумовно, неймовірна, оскільки гарантовано повну високу роздільну здатність або 4K Ultra.

Насправді, є неймовірні 116 000+ відеороликів із 7500 новими вдосконаленнями, які вносяться щомісяця. Як преміум-учасник, ви отримуєте необмежену кількість завантажень і’ Ви матимете доступ до кількох найпопулярніших вакансій, які коли-небудь створювали порнозірки того часу. Якщо ви’ Вас турбує вартість’не хвилюйтеся. Тридцять днів платної доступності безсумнівно обійдуться вам у 6,99 доларів США, що на місяць менше, якщо ви зареєструєтесь на 3 місяці’ s членство. Рік коштуватиме 4,99 дол. США на місяць, хоча ви’ потрібно буде заплатити все

одночасно. Ймовірно, найкраща угода — отримати довічне членство, яке коштуватиме вам величезних $299,99! Це може здатися крутим, але якщо ви це подумаєте, ви’ по суті отримувати нескінченну кількість порно на все життя, і це’ s без реклами. Тепер я маю на увазі, що ви не’ я маю намір заплатити всі ці або будь-які гроші. Ви все ще можете отримати доступ до надзвичайної кількості порнографії та деяких інших привабливих винагород. Крім секс-програм у режимі реального часу, ви можете побачити багато рекламних каналів порнозірок і дивовижний вибір фотографій.

Що’ Крім того, на вкладці «Знайомства» є чудова функція, за допомогою якої можна шукати інших користувачів за віком, місцезнаходженням, статтю та орієнтацією. Ще краще, використовуючи пристрої розширеного пошуку, ви можете фільтрувати результати за кольором очей і волосся, типом тіла та схильностями серед інших критеріїв пошуку.

Звичайно, концепція полягає в тому, щоб зателефонувати людям, яких ви, можливо, захочете побачити, але, як ви можете передбачити, цей інструмент набагато краще підходить для неформальних чатів, обміну відвертими зображеннями та намірів інших розпусних віртуальних дій. Проте, як і багато речей в Інтернеті, це те, що ви робите.

Eporner

Я справді відчуваю, що це трубка не’ не отримати достатнього визнання від дротиків у мережі. Фактично існує незліченна кількість завантажень, і це’ s просто опис відео. Окрім кінофільмів, тут можна побачити різноманітні сексуальні фотографії та красиві GIF-файли.

І так, я визнаю, я трохи схитрив, коли шукав групу з найбільшим перевагою. Технічно кажучи, найпопулярнішим видом порнографії є ​​некатегоризована. У певному сенсі це досить модно, враховуючи, що ви бачите велику різноманітність на цих веб-сайтах.

Проте я подумав, що це тип широкого, тому вирішив “ формально зверніться до різноманітних інших популярних категорій, які належать до аматорського вибору. З понад мільйоном завантажень, очевидно, немає обмежень щодо кількості ‘& lsquo; реальні люди, до яких ви звертаєтеся, бачите, як насолоджуються, падають і нечисті.

(До речі, аматорські фільми становлять приблизно п’ятдесят відсотків завантажень на цьому веб-сайті!)

Щоб ви зрозуміли, існують обидва види аматорської еротики. Таким чином, я’ m маю на увазі непорнографічних спеціалістів, яких ви’ я (на щастя) ніколи раніше не бачив, а також порнографія в стилі гонзо прослуховування, яка має начебто грубе відчуття.

А я’ я не просто маю на увазі кожне безсидне трахання.

Зауважте лише одне: кожне веб-посилання є функціональним і не містить спаму, за винятком перемикача Pornography Games –– що’ це лише реклама.

Без матері

Безсумнівно, якість скрізь незначна, але це’ частково в результаті поєднання аматорської та професійної порнографії, яку ви’ знайдете на цьому інтернет-сайті. Хоча всі ці канали для дорослих відкриті для нових масових фільмів, цей набір є чудовою порноплатформою для всіх типів дивних збоченців.

Найефективніші альтернативи PornHub

Вони’ У мене є групи, щоб задовольнити будь-які переваги та більше, ніж просто звичайні, як-от анальний екшн, секс із транссексуалами, дивне комбінування та шкіряні порнографічні відеокліпи. Якщо ви перевірите альтернативи пошуку, ви’ я побачу, що є цілий розділ того, що ‘називається & lsquo; серйозна порнографія

. Майте на увазі, цей пошуковий фільтр, безумовно, надасть вам будь-яке парне, дивне та надзвичайно екстремальне порно. Звісно, ​​нічого з цього – як я розумію – не заслуговує очищення PornHub, але багато відеокліпів тут можуть викликати у деяких людей пристріт.

Якщо ви хочете, щоб ваша смішна кістка була задоволена раніше, після або під час’ я насолоджувався твоєю промежиною, цей порносайт здається мені єдиним у своєму роді, оскільки він має ‘& lsquo; смішний, різне фільтруючий пристрій. Знову ж таки, деякі з порнографії можуть бути трохи дивними, однак деякі з них зроблені одночасно як груди, так і нутрощі та горіхи.

І дозвольте мені повідомити вам, що це був дивний кульмінаційний момент – але він того вартий!

Продовжуючи, додатковим цікавим аспектом цього каналу є веб-сторінки для масової участі спільноти. Існують теми форуму, де учасники можуть спілкуватися та обмінюватися інформацією та фотографіями. Motherless також має кімнату онлайн-чату та навіть повну область оголошень.

То чого ви чекаєте?

Є процвітаючий район, з яким можна спілкуватися. Вони’ у мене є абсолютно нові аматорські порнозірки, з якими весь час підписуються, а ви’ знайдете неймовірно дивний і кумедний фап-матеріал.

Перефразовуючи Motherless’ Девіз: продовжуй і дивись, мама не’ t насолоджуватися

. SpankBang Будь то’ кваліфіковано звільнені або зняті аматорами, найвища якість величезної більшості цих абсолютно безкоштовних порно відео, як правило, є найвищою.

Я одягнув’ У мене немає точної інформації, але мені здається, що цей канал є одним із найбільших фільмів, навіть завантажених на веб-сайт. Запропонуйте його переглянути та повідомте мені –– Я думаю, ви можете зі мною погодитися.

І якщо ви боїтеся, що вас збентежать численні звернення під час відкриття веб-сторінки, одягніть’ t піт це. На цьому веб-сайті є безліч варіантів пошуку та пристроїв фільтрації всіх видів. Одним натисканням кнопки ви можете побачити, що’ зараз у тренді, що насправді нещодавно додано, що’ користується популярністю, і завантаження швидко попереду.

Я ношу’ не розумію про вас, але я рідко бачу, що останній варіант не’ один я бачу на іншому абсолютно безкоштовно

порнографічні сайти. Далі ви можете відфільтрувати результати відеокліпів за визначенням найвищої якості, періоду відеокліпу або просто скористатися пошуковою системою в Інтернеті. Якщо пряма порнографія – це не’ Ви також можете перемикатися між геями та транссексуалами.

Мені так само потрібно обговорити SpankBang’ Телевізійний атрибут. Учасники цього веб-сайту можуть не лише створити власні канали, а й створити власну станцію. По суті, це’ s автоматично згенерований список відтворення, який постійно транслює те, що ви хочете бачити. Усе, що вам потрібно зробити, це перейти до посилання на телевізор, ввести класифікацію, тег, ключову фразу чи порнографічну зірку та перейти звідти.

Погляньте на це, і, можливо, ви захочете зробити це своєю електронною фінансовою установою.

YouPorn

Коли йдеться про виробника, цей безкоштовний порнографічний веб-сайт виглядає охайно, а веб-вміст далеко не такий –– це’ вологий і брудний.

Якщо ви ніколи не відкривали цей веб-сайт, який містить масу негідності, ви’ чекає на легендарну нагороду. Є терабайти чуттєвих зображень і, можливо, петабайти порно відео. Вони ідеально впорядковані в десятки категорій, які повинні зацікавити майже кожне відчуття чуттєвої естетики.

Хоча є артисти-любителі, YouPorn, здається, має набагато більше спеціалізованої еротики, щоб переконатися, що у них є ціла вкладка для порнозірок у меню. Поруч із ним є зона еротики, яка організовує потоки захоплюючих історій, які обов’язково зроблять ваші враження від цього порноканал ще кращими.

Крім того, ви також отримуєте доступ до двох мереж веб-камер. Хоча вони офіційно не пов’язані з YouPorn, я можу сказати, що аматорські версії все одно варті уваги.

YouJizz

Ця порнографічна платформа не’ у вас занадто багато у вигляді додаткової метушні, що чудово для тих, хто хоче стрибнути й піти. Ви надягаєте’ не потрібен обліковий запис, щоб максимально використати цей веб-сайт’ набір пристроїв для пошуку сексу.

Кожен із найкращих фільтрів одним клацанням миші, як-от сортування результатів за тим, що’ абсолютно новий, популярний нещодавно та історично, і в тренді. Крім того, за допомогою 2 дотиків ви можете отримати довільну колекцію відеокліпів, якщо хочете. З іншого боку, якщо ви точно знаєте, що шукаєте, у цій системі є епічний список тегів, який потрібно відвідати.

Веб-камери, які жінки отримують на YouJizz Live, чудові, дуже схожі на первинну трубку. До речі, якщо вам подобаються блондинки, вам варто зазирнути на сайт веб-камери YouJizz. У них є будь-які сексуальні сестри, але я помітив, що ти’ знайдете багато жінок з медовим волоссям.

Поки ви бажаєте клацати й жарти, не’ ще не зламай цей горіх. Ми’ лише в середині, і є додаткові труби, про які можна дізнатися та отримати захоплення.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *